Sommartips

nelly.com
nelly.com
nelly.com
nelly.com


nelly.com

Här är några klänningar som jag tycker än snygga till sommaren. Vad tycker ni?

Utedag i skolan

Hej!
Idag har man varit ute med skolan och gått en lång runda i kylan :(. På vägen fick vi olika uppgifter som t.ex. fota en bild med de olika sinne (lukt, smak, hörsel och känsel). Det blev någta bra bild (förutom på mig, ser hemsk ut).
När vi väl var framme var alla trötta, frös, hade ont i benen och knäna av olika anledningar. Vid 12 tiden åt vi en god köttsoppa, grönsaker och en macka till. Den var stark, men god. Sen vid 1 tiden hade vi redovisning på våra bilder. Två personer av varje grupp ska upp och presentera bilderna. När det var vår grupp kollade alla på varandra som frågetecken..så jag och Jenni och Jenny fick går upp dit. Det gick hur bra som helst, men jag tycker inte om det.
Nu är man äntligen hemma och ta det lugnt så jag få energi till imorgon.
Det var en riktigt höstväder. Men där fanns vårtecken överallt

Dagens uppgifter

Hejsan! Idag känns min rygg betydligt bättre. Hoppas det håller dig. Håller på att kolla programmet "styliterna"s alla avsnitt. Har missat en hel del. Tycker det är så roligt att se när det kommentera hur andra är men ibland e de inte bättre själva. Som sagt vi är bara människor, vi gör alla fel och misstag. Men vissa fel få man bara inte göra.
Har haft besök idag av mamma och mina älskade systrar. Hade roligt med de. De var inte här så länge men kommer att träffa de imorgon, då e det klippdags för mig.
Har städat också idag. Just nu tvättar jag, känns som det tar evigheter.
Imorgon smäller det, då ska man börja i en folkhögskola. Det bärjade i måndags men jag hade inget val med tanke på praktiken.
Sov nu gott sveriges befolkning.

Våren är här i Nordvästra skåne

Hej!
Jag såg snödroppar idag på fleninge förskola. Alla andra i Sverige klaga på vintern men här i nordvästra skåne kommer våren :D..snacka om att man blir glad

Men man har fortfarande träningsvärk och har fått urinväginflamation, ska till apoteket så fort som möjligt. Men sen e det min lyckodag. fick frikort från skånetrafiken för försenade resor i december månad (lite sen men rätt tidpunkt) åker grattis imorgon så jag kan spara pengar till medicin och månadskort för hela skåne :D

Lite allt möjligt

Hej gott folk!!

Det var inte igår jag skrev i denna. Hoppas allt er bra med er. För min del går det upp och ner det beror på hur dagen har varit, men idag mår jag bra. Har varit extra duktigt.Vid 4 tiden var jag ute och joggade från Sunnerbogatan till hjälmsjö och sedan vidare till centrum ( i Örkelljunga då). Det var en plågsam runda eftersom det var sååå längesen jag sprang så min kondition ligger nästan i botten, men den ska upp igen.Snön börja sakta men säkert smälta och de e bra för de som joggar och är en naturälskare. Okej, det e inget fel på snön förutom att det är vit, vått och kallt. Men det är underbart att kolla på och det glittrar så fint i solen.
Nej nu vill vi har vår och se blommorna komma upp. Har någon sett några blommor ännu?Ska börja på en folkhögskola i Munka ljungby på måndag och 8 dagar. Ska bli sååå roligt och börja en skola igen. Här ska jag läsa upp ämnen som jag inte gjort i gymnasiet (dumt nog) som engelska b. Sen ska jag söka till att blir förskollärare. känns som livet går framåt för mig.Gott folk och för de som inte vet ( vilket jag tvivlar på att det finns) ERIC SAADE VANN. Vet inte riktgit vad jag ska tycka. För på ett sätt var den bra men på ett sätt dålig. Nu vet inte jag hur de andra var eftersom jag inte har varit så aktivt när det gäller att kolla på melodifestivalen. Tycker den har blivit sämre var vart år.
Var tycker ni? vem skulle har vunnit och varför tycker ni inte att eric saade skulle vinna?
Men nu ska jag gå och lägga mig och kolla på en goe film.
Godnatt sverige och sov gott. :D

RSS 2.0