Vilken helg.

Hej alla glada människor!

Vilken helg!!! I fredags var jag hemma och tog det lugnt. I lördag stack jag till hbg kl 07.14 och passade en väns barn. Passade henne från 08.00. Under dagen gick jag och hennes dotter en lång runda i det fina vädret, kollade lite utanför Dunkers och fortsätte lite till inne i stan. Sen blev hon trött så vi stack hem och tog något att äta. Vid 2 tiden kom hennes mamma hem, då lagade vi mat, kollade på tv och busade lite men lillen och katten. Vid 9 tiden var det dags för lillen att lägga sig och jag kollade på tv så jag också kunde somna tillsist. :)
På söndagen gick jag upp klockan 8 för att passa lillen igen. På eftermiddagen stack jag, min vän och lillen till stan och kollade i affärerna. Sen stack vi till väla. På vägen hem var vi lite osäkra på att åka buss med tanke på stormen. Men det fixade sig. :)

Har en god dag Snöbollarna utanför Dunkers i Helsingborg. :) De har en bra fantasi i helsingborg. :)

efter höstlovet

Hej alla människor på denna jord!

Hur är det med er? Med mig e det prima elelr börja blir. Har varit sjuk sen i söndags. Svullen mandel så jag inte har kunnat svälja och äta varsomhelst.
I helgen blir det att besöka mamma och pappa som har varit i Polen i 10 dagar. Ska umågs med min familj såklart, färga håret rödbrun (tror jag) och så ska man plugga en hel del. Ligger lite bak i matte och en uppsats om WTC ska vara klar till på tisdag...HJÄLP!!!... Hoppas mamma och pappa kan hjälpa mig.

Men har det gött alla sammans och njut av livet så länge den vara.

kram och ciao


LOV!!

Hej!!

Denna vecka kommer att blir att slappa. Kommer för det mesta vara i Halmstad.
JUst nu är jag så trött så jag orka inte tänka. Sätt och chattade på fb, satte in nya bilder och kollade på gamla bilder. Vilka minnen man ha...haha..Vissa är bara skrattretande.

Men men nu ska jag sova. Godnatt alla ochsov gott

Ciao!RSS 2.0