Blekinge

Hej alla goa vänner!

I måndags eftermiddag stack jag till min underbara vän Evelina...Har haft sjukt roligt. Samma kväll satt vi framför tv eftersom vi båda var helt slut körda. Hon hade jobbat och jag hade suttit på tåget från Hbg till Karlshamn. Sen gick vi och la oss vi 10 tiden på kvällen och kollade på videoklipp.

I tisdag var vi på skopunkten och Evve köpte skor, skitsnygga var de :)...sen åkte vi hem för hon skulle på viktigt möte..framemot eftermiddagen vid  2 tiden åkte vi till kallinge (där hon jobba) och tog emot kunder som väntade på oss utanför laserdome för att det blev lite strul med bokningnen. Efter det åkte vi tbx till ronneby och hämta upp hennes söta hund. efter det tror jag inte vi gjorde något mer.

Idag gick vi till stan och lämnade hennes hund hos en kompis till henne...sakna han redan. Sen gick vi lite i affärer och kollade på smink och kläder...me like :) sen åkte vi till hennes jobb och tog emot små barn som skulle skjuta  lite på lasedome. :) de var jobbiga...men efter 60 minuter där inne så tror jag de sover gott nu :). Vid 7 tiden blev vi hämtad av hennes fostermamma och vi åkte till maxi och handlade lite sen åkte vi hem...jag var helt slut och hade huvudvärk. Men konstigt nog så ligger jag inte och vila utan är uppe ändå...

Men men...jag har skaffat en blogg till. :) ska blir roligt :) ni få ta och kolla in den sen när den är klar :)

Men nu säger jag puss och kram godnatt sov gott alla och ta a´hand om er

RSS 2.0