Varme - och åskedag

Igår var man på marknaden i Ronneby ochväntade på att tåget skulle komma så man kom hem...Hade sovit över hos några kompisar. Vid 4- tiden gick jag och eve och la oss sen gick vi och bada...när vi väl kom dit började åska..vad mysigt

Evelina<3

jaha..då har man varit i blekinge i en vecka snart...igår var eve, jag, ellen (eves lillasyster) och hennes mamma i ronneby. Eve var på ett viktigt ärende och jag hängde med hennes mamma och handla och kolla rund på karuseller som vi ska åka idag tydligen, vi åt glass som hennes mamma bjöd på :) hade jätteroligt. Sen åkte vi hem til hennes mamma och käkade. Fick lite kläder också som ellen skulle prova men det gick inte så bra.
Efter det var det dags att åka hem så vi kunde jobba i trädgården och tjäna pengar.. Perfekt varmt väder var det då. Eves pappa klippte gräset och vi rafsade ihop det och slängde det i komposten sen snyggade vi till på gården. Ska fortsätta lite idag också innan vi fixa oss och dra till festen.
Mot kvällen hyrde vi en film och köpte lite gott som vi kunde knapra i oss. Vi tog "starstruck" som är typiskt "high school musical" film men den funkar. Sen kollade vi på en vampyrfilm som var lite bättre. Efter det var det dags att lägga sig...inte för att man kunde men jag försökte i alla fall.


älskar dig evelina johansson <3

blekinge

hej! idag är man i blekinge med min älskling evve. Har saknat henne sjukt mkt. Har ångerst för att jag inte kan vara med min syster och stöta henne, nu när hon har värka och sånt. Vill gärna vara med henne, men kände att semestern skriker efter mig. Semester är något som både jag och Paulina behöver från varandra.. Jag behöver rensa min hjärna också

RSS 2.0