Påsklov

Påsklov!!!

Nu äntligen är det Påsklov...mitt sista lov. Känns både hemsk men ändå gött. Det är exakt 70 dagar kvar till studenten. Kommer att sakna denna skolan, mina klasskamrater och så klart lärarna. De har varit underbara på olika sätt.


REDOVISNING


Snacka om att vissa människor kan rita hur fint som helst. Är så grymt avis...Men men själv ska man plugga med konstnär sen ska jag rita själv..Om det nu går. Hoppas att redovisningen går bra.Redovisning

Snacka om att det finns folk som kan rita helt underbart. Hur de fotografera ska vi inte heller snacka om. Men men..håller på med redovisningen om en konstnär och sen ska jag själv rita något som jag tycker om.

Hela dagen har jag varit övertrött...typ flabbat jätte mkt i två timmar mm. Undrar hur det bli imorgon?

Måndag 15/3 = tråkigt

Snacka om att har det tråkigt när man vänta på bussen till 4:a och på köpet få man huvudvärk och ont i magen.. Vill hem och sova en stund sen plugga.
Kollade på melodifestivalen i helgen... På ett sätt tycker jag att det var fel person som vann men ändå inte. Hon sjunger jättebra men om man ska prata om jämnlikhet så borde en kille få vinna denna gången. Som Salem al Fakir t.ex. har var hur bra som helst och NEO haha påminner mig om Micka.
Vad tyckte ni om melodifestivalen?RSS 2.0