Utkast: Juli 13, 2011

Hej!

Igår efter att jag har varit på arbetscenter så stack jag till Väla i helsingborg och hämtade min mobilladdare..ÄNTLIGEN!!. Sen åkte jag tillbaka till Öreklljunga och kollade när Lovis och gänget spelade beach volleyboll. Det var roligt. Efter en timme frös jag, så jag gick hem.
Hemma bytade jag om till pyjamas och gjorde mig en kopp te och kröp ner i sängen och läste en riktigt bra bok som jag tipsar alla att läsa " Vill du har barn med mig?" med Åsa Jinder som författare. Säg sen när ni har läst den vad ni tycker? Hade jag inte varit så trött så hade jag läst hela boken. Men mina ögon svek mig. Så vill 22.30 var det bara godnatt. 
 

Jehovas Vittnens sammankomsthall i Strängnäs

Då är det bara 14 dagar kvar till sammankomsten i Strängnäs som jag inte har var på i 13 år. Ska blir jätteroligt..och speciellt om man har familjen med sig. Få se om jag träffa på några bekanta eller om jag få nya vänner, vilket är alltid lika roligt att få.

Har det bra,gott folk

http://www.sammankomst.se/sv_rubrik30_sammankomster.htm
http://www.sammankomst.se/sv_rubrik30_sammankomster.htm
http://www.sammankomst.se/sv_rubrik30_sammankomster.htm

min favoritlåt hittills

Varför måste det finnas sorgliga låtar som gör att man sitter och gråter så det blir en flod. Chris Medina är en av mina favoriter. Om det någon som inte har hört den borde ni göra det. LOVE THIS SONGRSS 2.0