sommar :)


Sol, vind och vatten :)

JAAAAA!!!! Nu äntligen skiner solen och det är sommarväder ute. Hoppas det håller sig ett bra tag. Orka inte ha en massa regn.
Nu är det bestämt den 21/7 åker jag och min familj till Strängnäs på sammankomst som jag inte har varit på i 13 år, och mamma har fixat min fina klänning som jag blev så nöjd med.
Sen blir det kanske dalarna..så se vad mamma och de har bestämt sig om.  

AC

Hej gott folk!

Då har man börjat på världens tråkigaste ställe...arbetscenter. Det enda jag gör är att söka jobb. Denna veckan blir det 20 timmar framför datan typ. Kommer att vara helt slut i hjärnan. Men jag få ju pengar för det så jag ska inte klaga. Det var det negativa.
Det positiva är att jag få min mobil idag. Den har varit på lagning igen. Cp:a den sig igen så tänker jag begära en ny. Samsung är inte så bra att ha. Finns alltid något som går i sönder och man ska uppdatera de också.

Fortsättningen på förra inlägg...

Men det är lika bra att göra det. Jag stiger upp ur sängen, går in i köket och sätter igång spisen, ta fram en kastrull, häller vatten i den, sätter den på plattan. Medans jag vänta på att den ska vara klar ta jag fram mackor och fixa de och förberedder koppen och tepåse, ställer de där ute och hämta vattnet som precis blev klar och häller det i koppen och går ut och njuter av det fina vädret. Kan bara inte blir bättre. I love summer. Mitt i allt ringer mobilen..det är min underbara pojkvän. Han brukar ringa vid denna tiden och se hur jag mår och snacka lite allmänt. Det är alltid roligt att höra hans röst.....

början på min berättelse

Solen skiner in genom fönstret, rakt på mitt ansikte så jag vakna. Fåglarna sjunger så ljuvligt att ja vill somna om igen. Men det är något eller någon som säger till mig att gå upp. Kan det var mina syssler för dagen som jag inte vill göra men vem ska annars göra det? Det är ju bara jag som bor här. Katten hoppar upp på sängen och börja spina. Jag vänder mitt huvud mot växterna som stå på fönsterkanten. Det ser ut som de tittar på mig surt för det vill ha vatten.
Usch tänker jag...så mkt att gör, så lite tid. 

Middag

Hej igen!
Wiiiihhoooo idag spelade vi brännboll med hela skolan, sen stack jag och sara hem för att duscha och byta om till finkläder. Vi ska till middag med skolan ikväll :) ska blir sååå roligt. Hoppas ingen blir full nu. Det är ju alkoholfri fest. ;P
Men ni få ha det super i det fina vädret :):)

Skolan i höst

Så nu har jag fixat bloggen till lite somrigt. Blir faktiskt nöjd med den. Första gången, fick lite hjälp av mig lärare.

I höst blir det skola igen :D ska läsa upp min ämnen som krävs för att plugga till förskollärare och webbdesign. Ska bli roligt.
I helgen blir det Örkelljungadagarna och sticka till mamma med min syster Rebecka. Äntligen få man komma dit...har tjatat på henne varje vecka.

RSS 2.0