Fest

I Fredags var det roligt till jag som var fullast av alla typ börja gråta. Fråga mig inte varför?
Ska vara ensam hemma idag. Paulina ska på fest utan mig :(. Hemskt. Men hon får inte ta med fler så that´s it. Men just u vill jag bara fixa mig för festen och ut med syrran.

i hbg

Denna veckan har jag varit hos min syster i hbg. Vill bara stanna hos henne. Ville inte hem. Men jag måste...tyvärr. Det e skolan imorgon. Pallar inte.. men gör jag inte det så får jag ingen studiebidrag.
Får man ser hur detta året bli?
hittills har det gått bra.. Fast just nu har jag värsta huvudvärk. Känns som hjärnan ska expoldera.

Jag trodde att det var lätt att bor ensam i en lägenhet men det e hur svårt som helst.
Man känner sig ensam och vill ha något att dela lägenheten med någon man kan lita på och prata ut saker och ting. hade varit underbart.
Fundera på att byta lägenhet till någon billigare senare när jag inte betala hyran längre. 3.2 i hyran för en 1:a e lita dyrt men men.. Det e inte jag som betala. Men jag få ser vad som händer. Ta dagen som den kommer...
Får ser hur det bli i framtiden.
palla inte med mit liv långre. Allt känns så hopplös. vad ska man ta sig till?Jullov

Snart börja skolan igen...det ska bli jätteroligt. Men det värsta är det e "idrottsdagen"...Skulle inte förvåna mig om vi ska hinderbana. En lördag festade jag och hade jätteroligt... Sen på måndagen hade jag jättetråkigt..Blev mobbad på festen. 2009 har börjat ett nytt liv har börjat. Så nu får vi se hur detta året blir? Det kommer inte bli lika helvete som 2008.
Älskar alla mina kompisar och familj och släktingar.RSS 2.0