sportlov

Hej! Det var längesen... Det är hänt mkt både negativa och positiva saker...Fixat en personlig tränare så man kan komma igår med tränningen så man få lite muskler. Jag har börjat sticka en halsduk..har inte kommit så långt som jag trodde att jag skulle.
Denna veckan har jag haft sportlov, så jag stack till mamma och var där i 4 dagar ungerfär. Sen stack jag hem och min lillasyster följde med mig och sovde över. Hade jätteroligt. Sen på fredag stack jag till helsingborg och fixade busskort så man kommer till skolan. Efter det åkte jag till munka ljungby och hälsade på de som bor på skolan. På vägen dit möte jag andra skolkamrater som också skulle till skolan. Jag stannade där några timmar, sen skickade min älskade vän till mig att hon sakna mig och hon ville att jag skulle komma. Så jag stack till halmstad och varit där sen i fredag. :) Alltid lika roligt att sticka dit. Hon får mig alltid på god humör...me like. Igår satte vi igår med att måla tavlor. Blev nöjd med den eftersom det är första gången som jag göra det.

Nästa veckan är det en speciell vecka..Kretstillsynesmannen kommer:) det är en ny också. Ska blir spännande. Kommer blir många på mötet och det är extra roligt för då blir atmosfären bättre och roligare.

Men nu ska jag städa ni få har det bäst :) hej svejPanik

hej!

Jag har insett att jag vill går upp i vikt, men när jag väl gå upp i vikt får jag panik för att går upp i vikt. Är det normalt? eller är det bara jag som är konstig?
och jag vill går upp för att jag väger för lite. Jag är 1,57 och väger 47 kg. Personligen tkr jag det är för lite.
Vad ska jag göra? :S


RSS 2.0