Råd


Duktig flicka

Har varit duktigt denna veckan...I måndag var jag i klippan och fixade soc.bidrag. Tisdag var jag på arbetförmedlingen, skatteverket, banken och åter socialen. Sen har jag sök jobb och fixat andra papper. Vilket jag inte tycker om...Räcker med papper från skolan, tycker jag. Resten av veckan har jag sökt jobb och någonbstans att bo.

studenten

hej!
Var hos min lärare idag och grillade och gjorde olika aktiviter. Höll nästan på att gråta när de gav vi gav blommor och presenter, men jag höll tårarna tillbaka. I just det ögonblicket insåg jag hur mkt jag kommer att sakna min klass. Jag vill inte glömma det ,emn kanske någon gång kommer jag göra det, vem vet? men jag hoppas inte på det.

Helgen innan studenten

hej igen!
I helgen har jag gjort mycket. Jag har sätt in bilder på facebook, varit ute och gått i naturen, tagit lugnt, kelat med min älskade katt Minella och Odi, busat med Kiro, skrivit lite, tyckte att det behövdes.

Snart studenten, imorgon ska jag köpa studentklänning :) gött.

Var på min farfar grav här om dagen..tänkte på hur det skulle vara om han hade levt nu efter 12 år sen.. Om det skulle förändra någon och i så fall vad?
Jag vet varför han dog? Men frågar är var han tvungen att få den sjukdomen som han fick? hur fick han det..Jag kan skriva ner hur många frågor som helst men jag kommer inte få svar på de. Kanske på några men inte alla. 

Just nu e jag glad att han är död.På älskade katten Minella som prova om barnvagnen är bekväm, och tydligen var den det :DKärlek

Jag har tänkt över saker och ting och märkte att det bara fattas kärlek sen är mina önskningar uppfyllda..nästa..

RSS 2.0